Sangeftermiddag med Anker Svendsen den 11 oktober 2019 Danske Senior havde havde inviteret Anker Svendsen til at komme og underholder. Asger bød velkommen til Anker Svendsen og sagde han at det var dejlig at han ville komme og underholder for os, også en velkommen også til alle gæsterne der var kommet, det var dejlig se så mange der var mødt op, Asger fortalte også at, alle de flotte blomsterne på bordene var skænket af butikken ”Buketten” i Vestergade.

Anker havde delt sangmappe ud på bordene, som vi skulle synge med på og vi kunne vælge hvilket sang vi skulle synge,der var over 100 sange så der nok at tage af.

Anker var som altid i godt humør, og før vi gik i gang, ville Anker lige fortælle en historie, og dem kom der et par stykke flere af hen ad dagen,der var  godt humør og stemning i salen, og der blev sunget rigtig godt med på alle sange.

I pausen, blev der serveret kaffe og dejlige boller og bananroulade til, som kom fra Vestbyens Bager.

Herefter forsatte vi så med fællessang og sluttede dagen af med sangen ”det er så svært at sige favel.” Til sidst takkede formanden, Anker for at ville komme og underholder os, også en stor tak til de mange gæster der var mødt op og for deres sang og gode humør.