Familien på farten, en Vandring for livet.

Som gæst denne fredag havde vi besøg af Helge og Anne Grethe fra Familien på farten mod Nordkap.

Og som altid er i godt humør og kunne drillede hinanden. På alle deres turer samler de ind til Kræften Bekæmpelse. Helge havde sagt til sin nabo, at hvis han holdt op ved at ryge, ville han gå fra Nordkap hjem til Give.

Naboen stoppe med at ryge og så han måtte jo af sted. De planlagde turen og pakkede bilen, som de også skulle sove i, under hele turen, og kørte så mod Nordkap. Anne Grethe fortalte om turen, medens der blev vist Billeder og film fra hele turen, fra de startede til de var hjemme igen. De kørte gennem Sverige der op, hvor de besøgte mange steder, blandt andet , kunstmaler Carl Larsson hus, med smukke billeder ikke bare dem, på ramme men også væggene og på hele loftet var der malerier i huset .

De var også på besøg, hvor der laves de røde Dalaheste som blev en verdenskendt symbol for Sverige helt tilbage i 1700tallet,hvor de snittede dem. De viste også mange andre steder de havde været. Da de var kommet til Nordkap, skulle de mødes med en ung mand ,Jeppe, der havde kræft, og hans forælder, Jeppe og hans far ville gå med Helge det første stykke af vejen ,indtil Jeppe ikke kunne mere.

Anne Grethe tog bilen og kørte hen til de næste sted hvor de skulle mødes , der fik Helge forplejning af Anne Grethe med fodbad og massage og en god nattesøvn ,det kunne godt være hårdt ved benene, efter de lange gå ture. De fik også besøg af et hold venner fra tyskland og fra Danmark, dog hvert et par dage af gangen

Da de kom hjem til Danmark stod familien og venner klar til at ønske dem velkommen hjem Det var en hyggelig eftermiddag hvor vi fik hørt og set mange ting om den store tur de har været på. Og ikke mindst det storslået og flotte natur, der blev vist på deres tur. Helge gik i alt 3500 km og Samlede alt 200.000 kr. ind til Kræftens Bekæmpelse.