Underholdning den 18 marts 2022, med Lis Rytter med ” Et godt liv.”

Lis Rytter der er Håndlæser og Clairvoyant m. m. et foredrag om sit liv på godt og ondt, hun havde en god bedstemor, der også var synsk, som hun var meget sammen med, gik på kirkegården og snakkede om og til de døde, efter skoletiden arbejde hun på en Chokolade frabrik og i andre butik forskellige steder.

Som ung, gik hun også ud og som mange unge gør, der mødte hun en mand hun blev kæreste med, og som hun fik en dreng med som 16 år, men han stak af til søs i nogen tid, så hun måtte passe drengen alene, men hun mødte ham igen og så blev enige om at gifte sig. Hun var i gang med sygeplejerske uddannelse, han ville ind ved politiet så de måtte flytte til København. Han fik hans uddannelse som politimand, men det var ikke nok han ville have den største stillinger inden for faget og en dag skulle de flyve til Paris, da de stod af flyet, var der nogle der kom med blomster til hende, men hun fik ikke lov til at beholde dem ,det viste sig nemlig at Dronning Margrethe også skulle komme og de blomster var til hende. Hun nød at være der, hun blev kørt rundt og var ude at se Paris og der var mange store fester de var med til. Men tiden var inde til at de skulle holde sølvbryllup, den skulle holdes i Danmark, for der boede familien jo, det var en dejlig fest og han holdt en fint tale for hende. De måtte rejse tilbage Frankrig igen . men det endte barsk for hende da de kom tilbage, der han fortalte hende at han ville skilles, og han havde været hende utro op til flere gange med andre kvinder. Der sagde hun stop og flyttede hjem til Danmark og optog sit job som sygeplejersker.

Tilslut fortalte hun om at være håndlæser som hun ikke brugte så meget mere og der blev spurgt til det at kunde se frem i tinden, Hun forklarede det at noget der dukker op, kan mærke og se det Lis Rytter har i 27 år været gift med Ole. Parret er bosat i en ældrebolig i Højbjerg, hvor de nyder tiden i selskab med hunden Zita og jævnlige besøg af deres sammenbragte børn og børnebørn.